Снимка: Truth or Dare Campaign
fallback

Минаха 20 години, откакто Мадона лансира на пазара книгата си пълна с откровения и голота „Секс". И ето че голотата, от която тя никога не е бягала, я инспирира и за новия ѝ парфюм.

Провокативното видео върви с редица фотоси, а името му е „Truth or Dare" ("Истината или се осмеляваш").

Промо кадърът, който представя на целия свят аромата, изобразява голата Мадона, чиито гърди са покрити с надписа „Naked". Снимката е в два варианта – черно-бяла и цветна. На нея Мардж е подмладена значително, не се вижда нито една бръчица по лицето на 54-годишната мегазвезда. Позата ѝ напомня на нейна снимка отпреди повече от две десетилетия.

Сред основните нотки на аромата са праскова, ванилова орхидея, какаов цвят, момина сълза, кедър, тамян, орлови нокти и сандалово дърво.

Рекламната кампания на "Truth or Dare" е индиректна препратка към документалния филм на дивата, който се появи през 1991 г. и носи същото заглавие. 30-секундният клип пък ни представя провокативната звезда, която е полугола и е в черно-бялата винтидж стилистика, инспирирана от нейни видеа като "Vogue" и "Human Nature". В клипа се чува гласът на Мардж, която пее: „Знам, не трябваше да се държа по този начин, знам, че добрите момичета не се държат зле. Но аз съм лошо момиче".

Въпреки провокативното представяне на парфюма Мадона сподели, че той е в знак на почит към майка ѝ, която почина през 1963 г. от рак на гърдата.

„Най-старият ми спомен от майка ми е ароматът на нейния парфюм. Нося го навсякъде с мен. Тя винаги ухаеше на гардении и тубероза. Опияняваща смес – женствена и загадъчна", каза певицата.

Вижте видеото в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

MDNA

преди 11 години

На 17.02.2012г. в dnes.bg беше публикувано следното:Мадона бе избрана за най-великата жена в областта на музиката през последните 20 години.Първото й място е отредено в анкета на музикалния канал VH1. В номинациите са присъствали единствено изпълнители, които са записвали албуми през периода 1990-2010 година. Мадона има в дискографията си седем проекта за това време - "Erotica", "Bedtime Stories", "Ray of Light", "Music", "American Life", "Confessions on a Dance Floor" и "Hard Candy"

14

lidia

преди 11 години

samo deto truth or dare ne se prevejda taka, kakto ste go preveli! tova e igra - kazvash istinata ili ako izberesh vtorata opcia, pravish neshto, koeto si e syshtinsko predizvikatelstvo. ne stiga, che nqmate avtorski statii, ami i greshno prevejdate!

13

Shrek

преди 11 години

Пфу! Дъртата брантия се е смахнала напълно!!!

fallback