Снимка: i-D Magazine

Френската грация Летисия Каста за пореден път демонстрира красотата и сексапила си, този път от две корици. Светлооката красавица е акцент в ноемврийския брой на The Sunday Times Style. В него моделът позира с цветни, космати палта, които покриват тялото ѝ. На един от кадрите тя е гола, само по нетрадиционното „наметало". На останалите все пак е решила да сложи фино бельо.

По-интересна обаче е фотосесията ѝ за i-D Magazine. Фамозните кадри са дело на дуета Даниеле Диела и Ианго Хензи. На тях Летисия прилича на куртизанка от миналото, позирайки по дантелени корсети, жартиери и дълги чорапи. Нежен акцент е цветето в косите ѝ,

Косата на Каста пада на тежки вълни, а очите ѝ са подчертани с тъмен грим. Червилото ѝ също е вамп. Куртизанският вид на модела я прави достойна за всяко кабаре!

Безспорно най-голямо внимание заслужава снимката, на която френската прелест слага булото върху голото си тяло, което е покрито само от венец, и то в частта на гърдите ѝ. Тънките тъмни чорапи никак не се вписват в „тоалета" на Летисия, но се съмняваме, че някой мъж би я върнал от олтара, появявайки се в този вид.

Вижте топмодела и нейните голи зимни превъплъщения в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase