Снимка: Vip Brother
fallback

ММА боецът Благой Иванов-Багата, който се класира пети във ВИП Брадър, призна, че с приятелката му Любина не планират сватба и бебe.

„От една година сме заедно. Имаме намерение да живеем заедно и да имаме една сериозна и нормална връзка. В бъдеще ще видим дали ще има сватба и бебе, засега нямаме такива планове", казва самбистът в новия брой на LOVE style.

Иначе като всеки мъж и той иска да стане баща и не крие, че на Любина не й е било приятно участието му в риалито шоуто заради бившата му приятелка Златка Димитрова.

Багата е категоричен, че плеймейтката е затворена страница за него и признава, че е влязъл в Къщата заради хонорара, но че престоят му там се е отразил зле на спортната му форма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

до 92

преди 11 години

Нищо не искаме от него. Точно там е работата. Ние не искаме и да го знаем, а перманентно ни го натрисат като голуемия шампион и звездъ.

60

...

преди 11 години

Абе вие какво искате от него?За него спорта е най-важен,няма да тръгне да ви изнася лекции..***.Да не би да е единствения дето се е изложил по някакъв начин?Стоичков колко време се излагаше?Ми хванете Майк Тайсън дето е световно известен,той има сума ти провинения.Никои не е светец в тоя живот!

59

Анонимен

преди 11 години

ТИЯ НЕМА ДА СЕ ЖЕНАТ САМО ШЕ СЕ Е.АТ И КАТО СИ ОМРЪЗНАТ ШЕ СИ ОДАТ НА СЕЛО.

fallback