Риана, Снимка: Reuters

Този понеделник Риана успя да прибави още 620 000 евро към банковата си сметка. Певицата бе ангажирана да се погрижи за забавлението на гостите в Лондон, когато в градски мол бяха запалени коледните светлини.

Барбадоската успя да вмести този ангажимент в промеждутъка от концертите си, включени в турнето ѝ „777". Въпреки солидния си хонорар Рири не се задържа дълго на импровизираната сцена. 21-годишна британка сподели пред Sun впечатленията си от появата на звездата с думите: „Беше направо смешно. Бях изумена, че тя изпя една-единствена песен, макар че ѝ платиха доста голяма сума".

Другото, което подразни феновете на изпълнителката, бе фактът, че тя ги накара да чакат и закъсня, както обикновено. 20 000 почитателя на дамата нервничиха в очакване на появата ѝ, а журналистите, които я придружават по време на турнето ѝ, вече откровено се дразнят на поведението ѝ.

Близо 150 представителя на медиите дебнат Риана непрекъснато и се възмущават, че тя никога не идва на време, нито спазва уговорките си за материали и изявления. „Us Weekly" нарече поведението ѝ „безнадеждно", а сайтът popdust.com написа: „Някъде между Париж, Берлин и Лондон, турнето и се превърна в лудост".

Наскоро стана ясно, че Риана трябва да плати 250 000 евро неустойка заради постоянните си закъснения. Последният ѝ концерт е тази вечер в Ню Йорк.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase