Снимка: сп. Esquire

Брадли Купър е един от най-желаните ергени. По завоевания и чар той бие дори Джордж Клуни и Леонардо Ди Каприо. Сред дамите, попаднали под обаянието му, са Джей Ло, Джесика Бийл, Сандра Бълок. Чарлийз Терон, Ева Лонгория, а последната му връзка е с прелестната Зое Салдана.

Какво го прави толкова неустоим? Вероятно фактът, че е прекалено красив, талантлив и носи в себе си бунтаря. В декемврийския брой на сп. Esquire Брадли е спретнат в костюм, а същевременно разкрива какво лошо момче е бил на младини. Актьорът имаше проблеми с алкохола, но от осем години е напълно трезвен.

През пубертета, обаче е имал проблеми заради необуздания си нрав и любовта към чашката. „Подложих ги (родителите ми) на истински ад. Бях арестуван заради пиянски изпълнения на 15. Майка ми Глория непрекъснато ми казваше: „Просто ми се обади. Искам да знам къде си". Винаги съм имал подкрепата на семейството си и сме общували свободно".

В броя Купър разказва още за:

За хигиената си: „Не използвам дезодорант. Къпя се често, така че вероятно това помага".

За баща си: „Баща ми беше невероятно умен, интелигентен и любопитен. Живеехме на улицата срещу театъра. Той винаги ми говореше за филми. И когато станах на възраст, в която мога да ги оценя, ме тласна към тях".

За ученическите си години: „Спомням си как се обадих на татко от един уличен телефон в офиса, а той ми каза: „Отстранен си от училище". Бях съсипан и мисля, че му отвърнах: „Ще опитам да оправя нещата", а той отвърна: „Направи го".

За успеха на „Последния ергенски запой": „Той ми даде възможност да направя цели пет филма между двете продължения. И така можех вече да реша проблемите на някои хора. Просто можех да кажа: „Не се притеснявай. Аз имам възможност да ти купя къща и вече няма да се тревожиш за ипотеката".

Вижте очарователния красавец в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase