Роби Уилямс, Снимка: Reuters

Роби Уилямс е съпруг за пример. Певецът е решил да се сдобие с имот на Бахамските острови, за да угоди на съпругата си Айда Фийлд, която съвсем скоро го дари с дъщеричка.

На любимата му ѝ липсвало хубавото слънце, на което се наслаждаваше в Лос Анджелис. И тъй като в момента двойката живее в Лондон, Айда се нуждае от някое топло местенце, където да събира тен.

„Роби и Айда усещат ефекта на студа в Лондон през последните няколко седмици. Те бяха свикнали на по-топъл климат в Ел Ей и започнаха вече да мислят за слънчеви ваканции. Айда е прекарала по-голямата част от живота си в Америка, така че тя обожава слънцето", разкри източник пред The Sun.

Двойката вече реши да отглежда дъщеря си Тиодора Роуз в Англия, но смятат да прекарват част от годината в чужбина.

„Дългосрочният им план е да останат във Великобритания, защото Роби работи върху соловата си кариера, а Теди трябва да се образова там и да се сдобие с британско обкръжение от приятели", допълни информаторът.

„Двамата търсят имение на Бахамските острови, защото са били там преди това и има харесва, че могат да останат анонимни", вметна на финал приятелят на Роби.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase