Бритни Спиърс, Снимка: Reuters

Бритни Спиърс е решила да се пробва и като писателка. Тя вече е преговаряла с издателството „It Books" (което е част от компанията HarperCollins) за създаването на роман.

Книгата ще бъде автобиографични елементи, но пречупени през фикцията, а не следващи реалния развой на живота на певицата.

Междувременно столът ѝ в риалитито X Factor е силно разклатен. Дълго време отне на Саймън Коуел да я придума да влезе като жури във формата, за което ѝ плати сериозна сума – около 15 милиона долара.

Очакваше се с нейно участие зрителската аудитория на предаването да бъде около 15-20 милиона души, но цифрите са доста разочароващи.

„Продуцентите се надяваха, че тя може да привлече около 15-20 милиона зрители. Техните очаквания обаче не бяха оправдани. Последните серии на шоуто успяха да съберат едва около 5,7 милиона аудитория. Тези цифри показват, че Бритни скоро може да бъде заменена", сподели източник пред RadarOnline.com.

Спиърс има подписан договор за една година, но на база резултата от участието ѝ вероятността той да бъде подновен е почти нулева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase