Снимка: сп. Latina

Ева Лонгория все още търси предизвикателствата в живота си.

Дамата в момента е сама, след като скъса с поредното си гадже - куотърбека на „Ню Йорк Джетс" Марк Санчес, а и в професионален план не може да се похвали с нищо специално.

Въпреки застоя в живота си обаче тя успява да запази свежия си вид и позитивизъм.

Ева блести с изтънченост и класа от корицата на сп. Latina, а в няколко кадъра показва защо я наричат модна икона и си е заслужила място в близкия кръг на Виктория Бекъм. Лонгория има усет за модата, а излъчването ѝ е уникално без значение дали ще заснеме поредната скучна фотосесия или нещо по-оригинално.

А ето и какво казва в броя за:

За това дали ѝ липсва сериалът „Отчаяни съпруги": „Да, липсва ми. Липсва ми навикът да ходя на едно и също място всеки ден. Липсват ми познатите лица, но не и самата героиня Габи. Представихме всички нейни аспекти за осемте години снимки".

За това, че активно ползва технологиите на съвременния свят: „Имам Blackberry, с което пиша доста бързо, но разбира се, имам и iPhone – но не ми е удобно да пиша чрез него. А и на него има и коректор, който ме поправя, и това е досадно. Иначе да, разполагам с всичко, което отговаря на потребностите на един мобилен офис. Забавно е, че не знам дори къде е лаптопът ми. Онзи ден го търсих и осъзнах, че не съм го ползвала от месеци".

За това как прекарва свободното си време: „Медитирам много сутрин и вечер. Също така готвенето ме разтоварва. Имам толкова много нови рецепти за здравословно хранене, върху които работя."

За това, че е образована: „За актрисите има един стереотип, че не са умни, че не разбираме от политика, нямаме обществено съзнание. Сякаш просто трябва да седим пред камерата и да изглеждаме красиви. Не, аз съм човек и мога повече".

Вижте изкусителната Ева в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase