Снимка: Tom Daley Calendar

Том Дейли е истинско момче чудо. Медалистът от Олимпийските игри в дисциплината скокове във вода е не само красив, талантлив, но и предприемчив. Хубавецът миналия месец пусна календара си, който е пълен с негови сексапилни кадри.

„Една от главните снимки, която е и на корицата, беше много забавна за снимане. Един човек трябваше да излива кофи с вода върху мен. Не беше студена, нито много топла. Наложи се да го направи няколко пъти, за да се заснеме точният кадър, защото водата трябваше да бъде на правилната позиция", сподели хубавецът.

Идеята за календара му е хрумнала покрай коледната еуфория с подаръците. „Ще дам на всеки от приятелите си по един календар за Коледа, ще бъде забавен подарък. Това е първият календар, който правя, и беше наистина забавно. Наслаждавах се на всеки момент и се надявам и хората да го харесат", допълни Том.

Хората определено го харесват, защото календарът попадна на трето място в класацията за най-продавани календари, пише Daily Mail. Макар че той бе пуснат преди по-малко от месец, атрактивното мокро тяло на спортиста е привлякло доста купувачи.

Календарът се нарежда веднага след този на Джъстин Бийбър и момчешката група One Direction. Mъжете определено са по-атрактивни, защото творбите със секси снимки на Черил Коул и Кели Брук са по-надолу в класацията.

Още снимки на хубавеца и цялата класация за най-продавани календари за 2012 г. вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase