Лейди Гага. Снимка: Reuters
fallback

Американският актьор Тейлър Кини харесва силни и незвисими жени. Като майка му.

Именно приликата с родната му майка е причината 31-годишният актьор да се влюби в екстравагантната поп звезда Лейди Гага, чието истинско име е Стефани Германота, пише "Дейли мейл".

26-годишната певица е известна с твърдата позиция, която винаги заема, защитавайки вижданията си. Тя, например, е върл защитник на правата на хомосексуалните.

“Тя работи изключително много и е силна и вдъхновяваща личност като мама.” - заявява в интервю за “Сън” актьорът. “Търсех силна жена, може би заради това си паднах по Гага” - допъва той.

Актьорът срещнал ексцентричната си половинка на снимачната площадка през юли 2011 г. Там той участвал в заснемането на клипа към песента “You and I”.

Във видеото двамата се женят, като не би било голяма изненада това да се случи и в действителност. Тайлър казва, че двойката е получила благословията на майка му - Пам. Борбената жена е отгледала актьора и трите му братя сам-сама в Пенсилвания.

“Майка ми иска от мен да се оженя и, разбира се, да имам деца.” - допълва актьорът - “Много съм щастлив с връзката ни. Аз съм един голям късметлия.”

По нататък актьорът продължава по темата с децата: “Искам да зарадвам майка си с внуци. Смятам, че ще бъда добър баща. За мен би било удоволствие, а и в крайна сметка съм в подходяща възраст.”

Според RadarOnline певицата също е нетърпелива да създаде семейство с приятеля си. Тя разказвала на всички колко е влюбена в Тайлър.”Тя наистина го смята за единствения” - твърди източник на медията, който е близък до двойката.

Въпреки голямата любов между двамата, турнетата на Гага и неспирните ангажименти на снимачната площадка за Тайлър са причината щастливият семеен живот все още да не е започнал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Bob

преди 11 години

Вашето ниво е доста ниско защото Стефка нито прави качествена музика, нито добро шоу. Виждате, че и Адел и Тейлър Суифт са по-млади и вече са постигнали повече в музиката от вашто Стефче. Колкото до концертите Стефка е много нива надолу в шоуто в сравнение с U2, Бон Джоуви и AC/DC. А класациите - не тези за кликванията в интернет, показват, че изпълнители като Роджър Уотърс, Селин Дион, Мадона и Брус Спрингстийн са много над Стефка като шоу. Ето това е истината, а вие си говорете за ниво.

34

Bob

преди 11 години

Тулски ти *** ли си тук? Напиши ясно, за да се знае: "тук не може да се пишат критични неща за Стефка". Така ще е ясно за всички, че ти си в основната завера хората да не могат да казват това което мислят.И нещо друго забелязвам в псевдонима Tulski - отвореният разбирач. Много често дава определения за хора, които не познава. Виждал съм коментари в други музикални и немузикални теми. Тъпо е точно такъв човек да говори за спамене, още по-тъпо е точно такъв фен на Стефка да говори за ниво.

33

Bob

преди 11 години

Браво на всички фенки на леля Стефка. Доказахте, че по далече от носа на Стефка не виждате.Аз не съм разбирач - а вие к'ви сте? Аз дебна и кисна, а вие к'во правите? Всяка статия за Стефка е обсипана с ваши славоизилияния. Сигурно сте щастливи да я идеализирате - продължавайте да го правите необезпокоявани в монстърския си сайт, а там където има и други хора - оставете възможност и те както и вие да пишат своето мнение - колкото и да не ви харесва.

fallback