Снимка: сп. Flare

Кийра Найтли е новата Анна Каренина. Макар че няма руско потекло, хубавата актриса успява да пренесе зрителите век назад, докарвайки не само визия, но и маниерите на драматичната героиня. В новия брой на сп. Flare актрисата позира в ретро стилистиката на героинята си и разкрива малко повече за нея и себе си.

А ето и какво казва тя:

За любовта и филма „ Ана Каренина": „Том Стопард (който написа сценария) каза в началото, че филмът е теза за любовта и аз отговорих „Ъмм, еми, ок." И мисля, че е прав. Не само заради забавните моменти и хубавия секс, ами и заради самотата, болката, ревността, лудостта – всичко е част от любовта".

За ролята ѝ на Анна: „Има аспекти в образа ѝ, които не харесвам. Задавам си въпросите: Аз по-добра ли съм? Двулична и манипулативна като нея ли съм? Надявам се тези черти да не ме определят като личност".

За детската ѝ обсебеност от Кърт Кобейн: „Когато бях на 9 или 10 години, се обличах като Кърт Кобейн. По-големият ми брат и неговите приятели бяха обсебени от него. Имах една страхотна жилетка на Gap. Тя беше точно в стил Кобейн и мама ми я купи, защото аз настоявах, че е като неговата. Пишех му всеки ден и плаках, когато умря. И това е единствената дреха, по която съм била луда, и дори си мислех, че с нея ще бъда Кърт Кобейн".

Вижте новото амплоа на Кийра в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase