Кристина Патрашкова каза сбогом на съквартирантите. Снимка: Булфото
fallback

Журналистката Кристина Патрашкова и победителят от „Сървайвър” Николай си тръгнаха тази вечер от къщата на ВИП Брадър. За първи път от началото на шоуто имението в Нови хан напуснаха едновременно две от звездите.

Патрашкова, която събра най-малко зрителски гласове, подари медальона си с парите от наградата на ММА бореца Благой Иванов-Багата, докато Ники предпочете верния си приятел Юлиян Константинов, който пък го изпрати със сълзи на очи.

Сред публиката на живото предаване с водещ Ники Кънчев бе и приятелката на Благой, която отрече слуховете, че чака бебе от него.

На мястото на Патрашкова и Ники обаче се настаниха трите близначки Вяра, Надежда и Любов. Любов спечели едно от издания на Биг Брадър.

Те ще бъдат със статут на специални гости, подобно на актьора Иван Ласкин и няма да участват в игрите, както и в номинациите за изгонване. Съквартирантите ги посрещнаха доста изненадано и не особено радушно.

Патрашкова посочи певицата Мариана Попова са капитан на един от отборите при следващата игра за изгонване от ВИП Брадър. Нейна съперничка ще бъде синоптичката Никол, избрана от Ники. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

187

ЪЪЪЪЪЪ......

преди 11 години

ДА СИ ЕРАТ ****КАТА И ДВАМАТА

186

до ВИП БРАДЪР

преди 11 години

бе то не е страшно, че някой е ***, а че ни го пробутват за вип

185

Анонимен

преди 11 години

аве кой ги гледа тея

fallback