Снимка: сп. Marie Claire

Това, че „Здрач“ е към своя край (последният филм от поредицата излиза на 16 ноември), не означава, че красивата вампирка Ашли Грийн, която познавате като Алис Кълън, вече няма статут на звезда.

Докато светът се вълнува от романтични възходи и падения между главните герои на свръхестествената сага - Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, Ашли успява да трупа положителни точки пред медиите и феновете.

Красавицата е момичето от корицата на ноемврийския брой на списание "Marie Claire".

В изданието 25-годишната актриса говори най-вече за стила си на обличане, както и за други важни неща от живота ѝ.

Вижте няколко акцента от интервюто с нежната брюнетка:

За това, че става все по-известна:

"Трудно се адаптирам към славата, но и не мога да се оплаквам от нея. След като „Здрач“ се появи по кината, някои приятели ме обвиниха, че съм се променила, а аз им казах, че не аз съм се променила, а тяхното мнение за мен е по-различно. Повярвай ми, ако се бях главозамаяла, родителите ми щяха да ми го кажат първи.“

За опита ѝ да има и кариера, и личен живот:

"Знам, че в този бизнес много отношения са мимолетни. Ясно ми е, че ако започна връзка и замина на снимки някъде за три месеца, малко мъже ще ме чакат. Затова често ми се случва да отида на няколко срещи и с това да приключат нещата."

За сагата „Здрач“ и работата на актриса:

"Здрач“ ще ме съсипе финансово! Когато всичката тази шумотевица приключи, аз няма да мога да летя във втора класа, а в същото време билетите за първа класа ми се струват излишно скъпи и просто не си струват. Баща ми ме научи да бъда пестелива, а това е важно, защото ако ми се случи да остана без работа, ще мога да си плащам сметките поне две-три години."

Личният стил на фината Ашли можете да видите от снимките в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase