Снимка: сп. Details

Колин Фарел е един от секссимволите в Холивуд, но въпреки това актьорът почти не може да се похвали с истинска връзка.

Неслучайно го наричат лошото момче на Холивуд, ирландецът дълго време бе в плен на дрогата и алкохола.

Междувременно се сдоби с две деца от различни жени- 9-годишния Джеймс и 2-годишния Хенри, които в крайна сметка го накараха да осмисли живота си.

Тази година Колин се завърна с гръм и трясък на големия екран с ролята си в "Total Recall", където си партнира със сексапилните Джесика Бийл и Кейт Бекинсейл.

Актьорът излиза на корицaта на сп. Details, където разказва за промяната в живота си и „статуса" си на баща.

Ето и думите му:

За това какво е да бъде баща: „Когато Джеймс се роди, взех решение да не се променям. Буквално си казах: „Няма да се променям, ще бъда негов приятел". Сякаш 6-седмичният ми син имаше нужда от един 28-годишен приятел, пристрастен към дрогата и алкохола... Да не знаеш как да се сдържиш като баща, си е сериозно нещо. Не знам какво да правя и това е някак освобождаващо. Просто си казвам: „О, виж, има aко на пода". Там наистина има ако, снимах го с телефона си. И сега какво правя? Чистя го и слагам памперс на дупето му и това е".

За най-хубавото нещо на славата: „Лесно е, когато имаш пари, но най-хубавото е развенчаването на славата. Просто трябва да продължаваш напред. И дори да направиш нещо голямо, това пак не те прави щастлив".

За дните, когато бе пристрастен към наркотиците и алкохола: „О, мога да говоря цял ден. Ако имах пиле и боб за вечеря, щях да кажа, че имам пържола и картофи - без причина, просто навик. Цялата енергия, която трябва да влагаш в лъжите, за да поддържаш навика жив, е огромна. Целият ти живот е една лъжа".

За любовния си живот: „Не съм имал връзка отдавна. Две години и половина бях с майката на Хенри. Ако някога отново се забъркам с някоя жена, ще се постарая да държа устата си затворена и да присъствам истински в живота ѝ. Любовта е действие, човече! Не е любов само на думи".

Вижте прекрасния Колин в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase