Снимка: Splash news
fallback

Някои звезди не спират да променят цвета на косите си, но не и Бритни. Поп принцесата залага на платиненото близо три десетилетия. И ето, че дойде време и тя да мине в отбора на брюнетките за промоцията на новия си парфюм.

За целта Бритни слага сексапилно трико, цялото обсипано с блестящи камъни и черна перука с бретон. Изпълнителката на „Toxic" носи черен чорапогащник и позира с огромен кръст, който виси между гърдите ѝ.

Визията ѝ на фатална жена е подчертана от черен маникюр, опушен грим, повечко руж и розово червило.

Новият ѝ аромат в действителност не е съвсем нов. Той е комбинация между предишните два аромата Fantasy и Midnight Fantasy, които са комбинирани в един флакон.

Наскоро покрай мис Спиърс избухна поредният скандал, тъй като бившият ѝ мениджър заяви, че ще я съди. Блондинката държи отговорен за нервния си срив през 2009 г. точно Сам Лутфи, който пък е решен да изкопчи милиони от нея. Той ще свидетелства за пристрастеността ѝ към дрогата и я обвинява в клевета.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 11 години

ДАНО ПОНЕ ОТДОЛУ Е РУСА

31

Анонимен

преди 11 години

Черното определено не е нейният цвят, а на тази снимка е направо грозновата. Да си сменя фризьора и гримьора. Не ги бива.

30

555

преди 11 години

До ЗОРО....млък бе грозен

fallback