Кристина Агилера, Снимка: Reuters
fallback

Кристина Агилера се появи в лилава прилепнала по пищната ѝ фигура рокля на обявяването на номинациите за Американските музикални награди в Лос Анджелис.

Ако е имало някакви съмнения, че Кристина не се чувства добре в кожата си, то те окончателно изчезнаха.

31-годишната певица позира уверена в своя външен вид и не беше пропуснала да подчертае формите на тялото си до най-малкия детайл.

Изпълнителката на хита „Beautiful" се въртеше услужливо пред фотографите, така че да я хванат от всички страни.

С този свой ход тя заплаши да провали репутацията на Ким Кардашиян като знаменитостта с най-сексапилни извивки в Холивуд.

Кристина не беше пропуснала високите токчета, изкуствените мигли, изрусената коса, които са характерни за нея, но ги беше допълнила с кичури в розово-лилав цвят.

R&B звездата Риана и рапърката Ники Минаж поведоха номинациите за наградите с по четири броя, като са в ожесточена конкуренция с попзвездата Джъстин Бийбър, който получи три номинации. Другите изпълнители с най-много евентуални отличия са Кейти Пери, Дрейк, Ъшър и Maroon 5.

Наградите ще празнуват своя 40-годишен юбилей тази година и церемонията ще се излъчва на живо от Лос Анджелис на 18 ноември.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

до 49

преди 11 години

какво по дяволите е хайвер от маракуя ???

50

до 36

преди 11 години

на ушенце да ти кажа, че тия политици и бизнесмени с прекрасните съпруги изобщо не *** жените си, те са им за представителни функции

49

hopa

преди 11 години

ne mi haresva, osobeno v liceto e mnogo promenena i to ne kym dobro. znam kakvo e da se borish s kg, ama tq pri neinite vyzmojnosti, bi trqbvalo sravnitelno lesno da uspee da gi svali tiq izlishyci. bez da stava chiroz, de :)

fallback