Снимка: сп. Marie Claire

Немската актриса и бивша моделка Даян Крюгер излъчва хладна красота и класа от корицата на новия брой на списание Marie Claire-Франция.

Тя позира в палто с анималистичен принт на Azzedine Alaïa, което на нея ѝ стои хем много секси, хем доста аристократично.

Фотограф на елегантната сесия е Марсел Хартман, а неин стилист е Клаудия Енглеман, която е подбрала ефектни тоалети на Stella McCarney за кадрите вътре.

Откакто 36-годишната блондинка изгря в Холивуд като хубавата Елена от епоса „Троя", тя продължава активно да заявява своето присъствие на кино сцената, като наскоро пресъздаде и Мария Антоанета в лентата „Farewell, My Queen".

Въпреки успехите си на големия екран Даян продължава да се снима редовно и в модни списания - нещо, което е другата ѝ сила и страст.

В тази статия, озаглавена „Лейди Даян", германката ни заслепява със своя прoницателен син поглед, на който американският актьор Джошуа Джаксън не може да устои вече шест години. В интервюто тя говори най-вече за грижите, които полага за перфектния си външен вид.

Вижте снимките на хубавата Даян в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase