Снимка: сп. Lucky

София Вергара е считана за една от най-сексапилните актриси и в новия брой на списание „Lucky" отново ни доказва, че заслужава тази титла. По-принцип Холивуд обича слабите жени, но напоследък много пищни красавици набраха популярност сред феновете и започнаха да променят модата по отношение на женствените извивки.

Жени като Бионсе, Скарлет Йохансон, Ким Кардашиян, Дженифър Лопес и София Вергара подновиха култа към по-сочните форми, с които навремето Мерилин Монро се превърна в икона.

Ето и какво споделя 40-годишната актриса от сериала „Модерно семейство" по отношение на тези свои апетитни форми:

Какво мисли за известната извивки на тялото си:

"Реалистка съм и знам, че гърдите ми са ми отворили много врати в кариерата. Но мразя, когато видя Жизел Бюндхен например да носи тесни потници без сутиен. Тогава си мисля, че ако аз облека нещо такова, ще приличам или на бременна, или на дебела стриптийзьорка."

За пластичната хирургия:

"Аз не съм в шоубизнеса, за да се правя на интелигентна. Докато имам хубава фигура, ще искам да я показвам на зрителите. Вече съм решила да си повдигна гърдите чрез операция. А един ден, когато приключа с този секси имидж, може просто да се отърва от тези големи гърди!".

Защо не се страхува да изглежда зле:

"Ако искате винаги да изглеждате перфектно, няма да можете да бъдете комедийна актриса и понякога да изглеждате смешно или нелепо. Никога не съм била несигурна за външния си вид, но и никога не съм се възприемала за уникална красавица. Може би това помага."

Дали би родила още едно дете:

"Годеникът ми Ник Льоб е по-млад от мен - на 37 години е и няма деца. Така че може би ще трябва да му родя."

За лукса и пътешествията:

„Обожавам лукса. Обичам яхти. Обичам самолети. Обичам пътувания. Мога да живея и без всичко това, но няма да се преструвам или извинявам, че обичам лукса."

Вижте снимките на красивата латина в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase