Снимка: The Advocate

Пинк винаги е била от дамите, които повокират и правят впечатление. Тя рядко се появява на кориците на списанията, ала ноември е нейният силен месец. Тя излиза на цели две корици – за сп. The Advocate и в канадското Elle. Oсвен на атрактивни кадри в него Пинк залага и на откровеност. Тя говори за своята сексуалност, за музиката и за семейството си.

А ето и какво казва:

За гнева на хората да работят в една разклатена икономика:

"Знам само, че половината от семейството ми е бясно, а ние сме част от работническата класа. Майка ми е медицинска сестра, а баща ми е застрахователен агент, брат ми е в армията, а някои от другите членове са безработни. Моя приятелка бе съкратена от компанията, в която работи 15 години, а е самотна майка с две деца. Затова чувам мнения от различни места".

„Хората ми казват: „Ти живееш в някакъв лъскав балон, ти си в Холивуд". А аз отвръщам: „Да, сега имам пари".

В действителност Пинк не се счита за голяма звезда, а за момиче от работническата класа. Освен това тя е социално и граждански активна и от малка се бори за различни каузи.

„За мен винаги е било важно да видя докъде мога да стигна. И това, което казвам, да бъде както го чувствам".

За класификациите, които ѝ правят:

"Честно казано, никога не съм се определяла сама. Не съм имала нужда от това. И все още нямам. Но всички останали се опитват дори с думите: „Добре, каква музика точно правиш?". А аз отговарям: „Има ли значение. Просто я правя! И, по дяволите, ако не я разбирате, нека си остане така. Да бъда една загадка".

За нейната сексуалност и по-скоро това, че я мислят за лесбийка:

"Светът, в който живеех и живея, е доста освободен. Бях клубно дете и исках да взимам всичко от живота. Онези дни бяха наистина луди с много диви нощи. И с куп други деца, които се опитваха да открият истината за себе си, си прекарвахме страхотно. Искахме да избягаме от родителите си, имаше и много екстази. И доколкото знам, когато има екстази, няма такова нещо като дефиниране на сексуалността. Има само любов.".

„Обичах приятелките си и да, целували сме се и сме си държали ръцете. Когато за пръв път се преместих в Лос Анджелис, бях почетна лесбийка в Ел Ей. Не бях с хомосексуална ориентация, но всичките ми приятелки бяха. За мен нямаше особено значение, но когато таблоидите изстреляха, че съм бисексуална, това не беше истината. А аз обичам истината".

За това, че лесбийките и бисексуалните жени я подкрепят:

„Те са най-лоялните ми почитатели. И едни от най-лоялните приятели, да си призная. Казват ми истината в океана от тази помия. Трябваше да се родя обратна, но просто не се получи".

Снимките от двете списания вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase