Снимка: сп. Vs

Всичко наистина започва с тези очи. Огромните невинни светлосини очи на Аманда Сейфрид са били идеални за тази сесия за ексцентричния брой на списание „Vs". Кадрите са дело на Гай Арох, а стилист на тази драматична история с неочакван обрат е Алисия Ломбрадини.

Аманда носи сексапилни тоалети, които вместо да омагьосат някой мъжкар, я докарват до истерия.

Нежната блондинка, която ни заплени с романтичните филми „Скъпи Джон", „Писма до Жулиета" и „Мама Миа", може да направи повече с изразителния си поглед, отколкото болшинството млади актриси, ако впрегнат целия си талант.

26-годишната холивудска красавица изглежда наистина объркана и уплашена девойка в беда, която флиртува с опасностите, докато демонстрира женствени вамп тоалети в черно от кожа и коприна. Другият фокус във визия на Аманда са нейните пухкави устни, които са подчертани с ярко розово червило.

Тази сесия се появява точно навреме, за да ни припомни за таланта на хубавицата, която през следващите месеци ще гледаме в цели три филма, които са в абсолютно различни жанрa.

Аманда ще пресъздаде легендарната порно звезда Линда Лавлейс в лентата „Lovelace", ще ни разсмива в романтичната комедия „The Big Wedding" и ще изиграе ролята на Козет в дългоочакваната нова версия на „Клетниците".

Вижте тези провокативните снимки в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase