Снимка: сп.Мax

Чарлийз Терон разголи прелестната си фигура и като че ли забрави да си облече бельото под дрехите на корицата на новия брой на италианското списание MAX.

37-годишната актриса позира за мъжкото издание с красиви аксесоари – златни гривни, много горещ израз на лицето, а под бялата ѝ блуза гърдите ѝ се очертават в детайли.

Феновете на блондинката ще останат доволни не само от провокативната сесия, но и от повечето детайли, които тя разкрива пред списанието за личния си живот, за потеклото си и за ролята си на майка.

Ето и няколко акцента от интервюто с красавицата:

За своята южноафриканска идентичност:

"Африканците са чисти хора, но аз имам немско, френско и холандско потекло. Обичам Южна Африка. Старая се да се ангажирам със социални каузи, също като Мандела, с цел да се подобри живота в най-бедната част на страната."

За своето преместване в Лос Анджелис на 18-годишна възраст, за да стане модел:

"Благодарение на вас (италианците) и на света на италианската мода разбрах, че не съм харесвана от модния бизнес".

За осиновения си син Джаксън: "Винаги съм искала да имам деца. Наскоро майка ми намери едно писмо, което съм написала, когато съм била на 8 години и в което я моля да ме заведе до сиропиталището, защото искам да си осиновя по-малък брат. Решението да взема Джаксън като самотна майка не беше лесно, но когато го държа в ръцете си забравям за всички проблеми. Обичам го страшно много. Той ме направи по-нежна и по-усмихната личност.

Вижте сексапилните снимки на Чарлийз Терон, направени от модния фотограф Бруно Даян, в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase