Бар Рафаели, Снимка: Reuters
fallback

Бихте ли платили 1000 долара, за да правите секс с Бар Рафаели? Толкова струва тази заветна мечта на милиони мъже по света. Сексапилният топмодел участва във видео, в което търси мъже, за да сбъдне желанието си – да реализира секслента със свое участие.

И това не е всичко! Бар обещава повече: „Искам да се снимам в секслента. Видео, в което правя секс с някой мъж в различни секспози и с продължителност поне няколко часа", казва дамата в клипче, в което преставя своята "kickstarter" кампания в интернет портала FunnyOrDie.com.

Бившата половинка на Леонардо Ди Каприо обяснява, че това не е безплатно. Който даде 50 долара, ще получи нейна гола снимка с автограф, а господата, склонни да заплатят поне 100 долара, имат голям шанс да се превърнат в нейни фаворити.

Забавното видео продължава с притесненията на израелското изкушение дали бъдещата лента ще има гледаемост.

„Вероятно ще успея да намеря поне няколко зрители. Но аз наистина съм добра в секса", бърза да допълни Рафаели. И още преди да се доизкаже, кандидатите вече са пред прозореца ѝ.

Дамата е направила това видео само за да види колко пари могат да се съберат, които да дари за благотворителна кауза. Вижте комичното видео в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Месия

преди 11 години

Готино!

27

ебахти коня

преди 11 години

"йииииихааааа" и развява опашка :) Със Сара Джесика Паркър могат да си направят тандем. Или да подкарат каруца, зависи. Сара Джесика Паркър поне участва в Секса и града, а тази с какво стана известна наистина не знам.

26

лицемера

преди 11 години

Всъщност лицето и е отвратително,издава едри и груби черти на едро жимотно,дори излъчва и малко мъжество.Може да се каже че това е мъжко момиче....гени.

fallback