Снимка: сп.Defy
fallback

Горещият тъмнокос хубавец с езерносини очи Иън Сомърхолдър, известен с ролята си в сериала "Дневниците на вампира", очарова своите фенки от новия брой на списание „Defy", есен/2012.

Безспорният красавец, който е сериозно обвързан от няколко години със своята колежка от вампирския сериал Нина Добрев, беше избран от читателите на изданието за „топ звезда" заради своя нов филм „50 Shades of Grey", който ще бъде заснет по едноименната еротична новела на британската писателка Ел Джеймс.

В навечерието на четвъртия сезон на „Дневниците на вампира", който ще започне да се излъчва в САЩ на 11 октомври, 33-годишният актьор, демонстрира своя пронизващ поглед, облечен в спортно сако и панталони на „Burberry" и фланелка „Vince".

Иън е роден и израснал в малък град в Луизиана, където активно е спортувал и е играл в местното училище по драма. Бил е на 10 години, когато майка му решава, че нейният хубав син има данни за модел. Следващото десетилетие Иън се отдава на тази професия като позира за марките Calvin Klein, Dolce & Gabanna, Gucci, Versace и Guess.

През това време той завършва актьорско майсторство и в началото на 20-те си години започва да получава някои малки роли като във филма "Къщата на моя живот" с Кевин Клайн и Кристин Скот Томас и в сериалите "Изгубени" и „Закон и ред".

Накратко, Иън успешно успява да премине от моделството към актьорската професия, а през 2009 година, след като го избират за ролята на мрачния и самодоволен вампир Деймън Салваторе в „Дневниците на вампира", той набира истинска популярност.

След като през април 2010 година танкер с петрол се разлива край бреговете на Луизиана, където той е израснал, това конкретно бедствие го кара да се включи в борбата за спасяване на планетата и нейните създания от негативните човешки влияния.

Ето и няколко извадки от интервюто с Иън по темата за екологията:

За това, че е станал активист еколог:

"Когато гледах един репортаж как извличането на петрол унищожава едни от най-красивите водни обитатели на планетата, осъзнах, че чувството за безпомощност не трябва да остава незабелязано и че нито аз, нито семейството ми, нито бъдещите ми деца, нито някой друг човек на тази планета трябва някога да се чувства безпомощен да се опълчи на това."

За връзката си с Питър Селгман, председател, изпълнителен директор и съосновател на природозащитната асоциация „Conservation International":

"Чувствам го като мой ментор и почти като мой чичо."

Вижте снимките на неустоимия красавец в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 11 години

Страхотен е!

1

Denislava Antonova

преди 11 години

Прекрасен актьор. А дали той ще участва в 50 нюанса сиво, както пише в статията, за жалост не е сигурно и всичко е само слухове. И все пак, този филм би бил интересен само заради Иан :)

fallback