Снимка: сп. Fashion

Едва ли има по-подходящо лице от Линда Еванджелиста за корица на юбилейното издание за 35-тата годишнина на канадското списание Fashion. Линда е най-известният до днес супермодел с канадско гражданство, въпреки че откакто славата я застигна минаха повече от 20 години.

На корицата тя изглежда перфектно, както винаги, в ефектната, червена рокля на марката Lanvin. Кадрите вътре са по-скоро в бизнес шик стилистика, а тоалетите в черно и бяло са на Dior Homme и Alaïa.

Специално за списанието 47-годишната красавица отговаря на няколко въпроса, свързани с рутинната ѝ тренировка, с модната фотография и за мнението ѝ за индустрията в момента. Снимките са на Памела Хенсън, а стайлингът е на Тами Ексънуилър.

Ето и няколко акцента от интервю с мис Еванджелиста:

За своя активен начин на живот:

"Имам личен треньор. Спортната ми програма, която ми е изготвил включва спининг, упражнения на кростренажор и с тежести. Извайвам тялото си и с уреда "Пауър плейт", правя упражнения на батут и на уред за гребане. Изобщо доста спортувам."

За предпочитанията си да снима фотосесии пред това да дава интервюта:

"Аз наистина предпочитам само да снимам корици или красиви фотосесии за модни списания. Тази част с даването на интервю бих предпочела да я пропусна."

За еволюцията в ревютата на модния подиум:

"Харесвам днешните ревюта. Те са по-стегнати, по-прецизни и по-добре организирани."

За фотографа, с когото обича да работи най-много:

Имам снимки на фотографа Стивън Мейзъл, които не са ретуширани. Той просто нагласи осветлението перфектно, така че не беше нужно да се трият с фотошоп сенки, бръчки или пъпки. Обичам да работя с него и заради това че го чувствам много близък. Наистина му вярвам. "

Вижте снимките на Линда, на една от която е и малкият и син в  галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase