Анджелина Джоли. Снимка: Reuters

Говорителят на холивудската актриса Анджелина Джоли е опровергал информацията в холивудското списание "Нешънъл инкуайрър", че актрисата страда от хепатит С и се нуждае от чернодробна трансплантация, предаде турският телевизионен канал СиЕнЕн-Тюрк, като се позовава на италианското сп."Чи".

Още по темата

Говорителят е заявил, че появяващите се информации във връзка със здравето на Анджелина Джоли са 100-процентова лъжа. Той е посочил, че актрисата сега е заедно с шестте си деца и мисли за сирийските бежанци в Ливан, Турция и Йордания.

Според говорителя по тази причина Джоли понякога забравя да се храни и от липса на време яде шепа лешници или плодове в часовете за хранене. Говорителят е изтъкнал, че отлагането на сватбата на актрисата с Брат Пит няма връзка с подобни информации.

Според информация в турския вестник "Поста" при неотдавнашното си посещение в Турция холивудската актриса Анджелина Джоли, която е специален пратеник на Върховния комисариат на ООН за бежанците, се е срещнала тайно с турски лекар, с когото се е консултирала за чернодробна трансплантация, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase