Снимка: сп. Elle
fallback

Сериалът „Отчаяни съпруги" приключи, но не и вниманието към Ева Лонгория. От четирите актриси в американската продукция тя е тази, която продължава да се радва на голяма популярност. Дали заради дружбата ѝ с Виктория Бекъм или заради гаджетата си, които не са случайни хора ... или пък заради прелестното си лице и тяло – фотографите се надпреварват да я снимат.

Една от последните атрактивни модни фотосесии на Лонгория е за испанския Elle. За нея актрисата е свалила токчетата и позира, седнала на стълбите със сандвич в ръце. В реалния живот Ева едва ли похапва често бял хляб и пържени картофки, но на снимки всичко е позволено.

На кадрите Ева излъчва много позитивизъм, енергия и усмивката ѝ е просто заразителна. Съдейки по живота ѝ, тя има всички поводи да се радва. След раздялата си с Едуардо Крус миньонката си намери бързо ново спортно гадже в лицето на куотърбека Марк Санчес. По последни слухове дори си търси апартамент в Манхатън, където да свие любовно гнездо с него.

За връзката си тя каза: "Марк и аз просто сме щастливи заедно. Засега всичко е секс.'' Явно сексът ѝ се отразява прекрасно, защото Ева просто сияе.

Вижте я в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

до 7

преди 11 години

За тебе като пък е узряло, да не би да го достигаш. То само с лъскане не става

11

РАЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

ИСКАМ ДА СЕ ВОЗЯ НА ЛОНГОРИЯ -ИЯ-ИЯ-ИЯ-ИЯ-ИЯ-ИЯ-ИЯ-ИЯ-ИЯ...........

10

Ooo Baby

преди 11 години

Голяма сладурана. С удоволствие ще я развъртя ;)

fallback