Снимка: сп. Vogue

Русата сексбомба на Холивуд Скарлет Йохансон изглежда все така пищна и предизвикателна и от корицата на руския Vogue, октомври/2012.

Скарлет носи зашеметяващи тоалети и екстравагантни бижута от новата колекция висша мода на Dolce & Gabbana -Alta Moda, които допълнително подсилват магнетизма ѝ.

Блондинката току-що завърши работата си по дългоочаквания биографичен филм за великия британски режисьор Алфред Хичкок „Hitchcock", в чиято главна роля ще гледаме сър Антъни Хопкинс.

Лентата за кръстника на жанра „психо трилър" ще се появи по кината в началото на 2013 година и обещава да стане хит.

Снимките на прекрасната Скарлет за изданието се появяват няколко дни след като бившият ѝ съпруг Райън Рейнолдс се ожени за звездата на сериала „Клюкарката" Блейк Лайвли. Скарлет обаче не изглежда много засегната от факта, че Райън я замени бързо с друга руса сирена. Самата тя в момента има сериозна връзка с мъж, който няма нищо общо с шоубизнеса.

Дългоочакваният филм за Хичкок, в който участва и Хелън Мирън като съпругата на режисьора, разказва техните борби да заснемат лентата „Психо" през 1960 година.

Този филм първоначално е посрещнат със смесени чувства от критиката, но след като събира впечатляващи приходи от продажбата на билети, в крайна сметка получава 4 номинации за „Оскар" и днес е смятан за един от шедьоврите на режисьора.

Скарлет Йохансон влиза в ролята на актрисата Джанет Лий, която е в главната женска роля на лентата „Психо".

Вижте снимките на прекрасната Скарлет, дело на фотографа Витор Демаршелие, в  галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase