Робърт и Кристен отново са щастливи заедно. Снимка: Reuters
fallback

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт се събраха. Актьорът прости на половинката си, която му изневери с режисьора на „Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс и това стана обществено достояние.

Малко преди официалната премиера на последната част на сагата „Здрач" двойката е решила да изглади проблемите си и да се събере отново, пише в. Sun.

Източник разкрива пред медията, че Патинсън се чувствал ужасно от случилото се, но и не можел да издържа без своята половинка и решил да ѝ даде втори шанс.

„Те разбраха, че не могат да живеят един без друг. Кристен си изля сърцето пред него и го увери, че това е била еднократна грешка и няма да се повтори".

„Робърт видя, че това е една глупава грешка и след много разговори ѝ прости. Те наистина се обичат", допълни информаторът пред медията.

Разбира се, събирането им е имало и някои условия, които Патинсън е поставил. Едно от тях е Стюарт да прекарва повече време в родния му град Лондон, за да са заедно въпреки натоварената му програма.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Роба Пати(л)съм

преди 11 години

До Анонимен 26: Трудно се манипулира жена, която знае, че вече й е простена изневяра. Това означава, че мъжът е до такава степен хлътнал по нея, че ще й прости и всичко последващо ... и тази му слабост ще я накара впоследствие да му бие шута.

22

Анонимен

преди 11 години

мухльовец

21

до глупости

преди 11 години

еххх, едно е да си селски бек и гаджето ти да е пиратско копие на някоя чалгарка, друго е да си "холивудска звизда" и да те унижат публично. за какво плащат на армия пиари, тогава. ама, хамериканците може и да се трогват от подобни историйки, в които жената изневерява, а мъжът прощава "след много разговори"

fallback