Снимка: сп. Elle

Тя е просто прекрасна – винаги цветна, усмихната, позитивна и обичаща да флиртува с публиката. Гуен Стефани не е обикновена певица, а модно явление със собствен стил и възприятие за облеклото. Тя успява да съчетае всички странни комбинации и цветове по себе си без това да изглежда грозно. А първата асоциация с нейния стайлинг е – ярко червено, цикламено и въобще всичко крещящо.

По тази причина Гуен е идеалният избор за октомврийския брой на Elle. Когато есента дойде със своята студенина и докара скуката, Стефани е на мястото си, за да внесе цвят и топлина. Русата амбиция е на 42-години, но платинените ѝ коси и порцеланово светло лице я превръщат в една кукла, която не хваща и прашинка във времето.

Фотографът Мат Ъруин е уловил обаянието на Гуен, а стилистът я е облякъл в красива рокля на McQ. Освен с двамата си сина - петгодишния Кингстън и Зума, който е на три години, успешния си моден лейбъл L.A.M.B., който тя лансира през 2003 г. , Стефани може да се похвали и с чисто нов албум "Push and Shove". А в интервюто за Elle дамата казва:
Още по темата ...

Гуен Стефани: Гримирам се минимум по два пъти на ден
Гуен Стефани се бори с живота

За снимките на корицата: „Това всъщност е моята трета корица за британския Elle. Чувствах се страхотно, беше забавно. И най-вълнуващото беше, че в действителност причината да се снимам на корицата е фактът, че новият албум на No Doubt е на път и това прави нещата по-истински".

За това да бъдещ родител: „Да бъдеш майка е тежко".

За вдъхновението си по време на създаването на албума: „Албумът е за това да бъдеш закрилян, за баланса и старанието да можеш да правиш всичко това".

Вижте шантавата Гуен в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase