Снимка: Снимка: Inez and Vindooh
fallback

Лейди Гага е доста екстравагантна жена и може би феновете ѝ са си задавали поне веднъж въпроса дали когато застане пред олтара, ще изглежда като традиционна булка.

Ето че тя дава отговор на този въпрос с ново видео, в което е облякла бялата рокля и се целува с половинката си в реалния живот Тейлър Кини.

Клипът е на фона на песента „You and I" и е част от поредицата ѝ "Fashion Film". В него става въпрос за бившето ѝ гадже Люк Карл. Само че вместо него партньор на Гага е звездата от „Дневниците на вампира".

Двамата с Кини излизат от близо година и близки до тях смятат, че скоро ще минат под венчилото, и то не само на екран.

„Тейлър наистина е готов на всичко, за да се ожени за Гага. Те дори са обсъждали годежния пръстен, защото той се страхува да не сбърка при избора му", допълни приятел на Кини.

Вижте видеото и още снимки в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

фдсгд

преди 11 години

до Кинчо . Бяха към 20 хиляди не 8 . Кой ти натруфи тези лъжи ?

20

Боже,

преди 11 години

булката на Франкенщайн!

19

Кинчо

преди 11 години

Гага сама призна за операцията на носа когато фенките я замерваха с еднорози и други плюшени играчки в зала Арена. Ама вие сте тъпички фенки и сте забравили този "паметен" миг. Похвално е, че Гага се оперира, поне ще стане приятно грозна. Въпрос към фенките на гага-колко зрители имаше на "грандиозния" концерт? Пишат 8 хил. зрители, ама половината бяха родители-не фенки, които придружаваха децата си. Значи великата звездичка е привлекла 4 хил. фена? Логично, истината е нелицеприятна-жалка работа

fallback