Скоро ли ще е сватбата на Брад и Анджелина? Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos
fallback

Брад Пит и Анджелина Джоли събудиха подозрения, че сватбата им е съвсем скоро. Звездната двойка организира семейно парти този уикенд във френското си имение. Сред гостите са майката на Брад Джейн и баща му Бил.

Официалният повод за събитието е 50-ата годишнина от сватбата на родителите на актьора, но местните хора смятат, че истинската причина за суетнята е друга, пише в. „Sun”.

Пит и Джоли се запознаха на снимките на филма „Господин и госпожа Смит“ през 2005 г. и имат шест деца. Двамата обявиха годежа си през април.

Брад и Анджелина планират да се оженят на малка церемония в луксозното им имение "Шато Миравал" в Южна Франция.

Наскоро актьорът купи на половинката си сватбен подарък – швейцарски часовник за 250 хиляди британски лири.

В списъка с гостите на сватбата, в който според слуховете има не повече от 20 души, се очаква да бъде и актьорът Джордж Клуни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 11 години

красавците на мама и тати,от българия.бих ги осиновил тия двамката.

26

бони и клайд

преди 11 години

оставете 4алгарите,багажа им е толкова.радвайте се на тия двамката от холивуд.да откършиш от тях.4алгарията да се пукнат от завист.

25

много са хубави

преди 11 години

Много се радвам,повече отколкото за моята сватба,ама аз коя съм - никоя..и ако не се прехласна по Бранджолините,значи съм стара,грозна,завистлива и проста..е как няма да им се радвам,трябва да съм фешън, като ватмана Евгени лорд Итън.

fallback