Ким се постара да се докара точно като София. Снимка: Twitter

Италианската легенда София Лорен си остава символ на красотата и изяществото. Много от съвременните актриси и знаменитости биха искали да са като нея и след Мерилин Монро тя е дамата, която буди у тях сериозно възхищение.

77-годишната италианка до ден-днешен носи финеса и обаянието си и се поддържа във форма. Доста по-младата Ким Кардашиян побърза да се идентифицира с нея, като смело заяви, че вижда приликата си с неостаряващата икона.

Кардашиян пусна снимка в Twitter, на която се е опитала максимално да се доближи до стайлинга на София. Под нея риалити звездата написа: „Канализирам своята вътрешна София".

Феновете на Лорен обаче не реагираха никак положително на сравнението и се изсипаха бурни коментари за наглостта на Ким, която пък тези дни заяви, че е по-известна от Дженифър, Гуинет и Анджелина, взети заедно.

„Лорен не само се облича добре. Тя е една актриса, която има огромна класа. За такава тази лелка може само да си мечтае", изрази мнение коментатор с потребителско име Sophie1965 по адрес на написаното от Кардашиян.

София Лорен до момента се е снимала в над 80 филма, докато Ким има зад гърба си една секс лента, която я направи известна и едно риалити, в което според мнозина не блести с актьорски талант.

Вие намирате ли прилика?

Още новини за звезди четете в Tailoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase