Възможно ли е Каспър да е гей и връзката му с Джей Ло да е само ПР? Снимка: Splash news
fallback

Любимият на Дженифър Лопес – 25-годишният Каспър Смарт, отново е на път да се замеси в гей скандал. Неотдавна негов колега каза пред американски сайт, че се съмнява в сексуалността на младежа и че той само използва дивата за пари и да прикрие хомосексуалната си ориентация.

Малко преди 43-ия рожден ден на Лопес Каспър е засечен да се мотае в секс магазин за хомосексуалисти в Ню Йорк. Очевидец е разказал пред сп. „Strar", че танцьорът е оглеждал различни играчки и е заподозрял, че търси подарък за изгората си, за да разнообрази любовния им живот.

Човек от персонала пък го разпознал по снимка и заявил, че го е виждал и друг път в магазина, и не оставил впечатление, че пазарува за някоя дама.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 11 години

и уреда им за срЕБЪрна вода,аеродинамичния,за допълване на празните места ха ха ха хаgreenzonevitality/userfiles/productlargeimages/product_865.jpg

11

Анонимен

преди 11 години

да и купи вибрационна пералня,от тея,топките на GREEN MASTER,тамън ше са и на 43 годишната Лопесsrvimg17.prodavalnik/images_prodavalni/3291864_1_585x461.jpg

10

До Иво(а) №6

преди 11 години

Ивкеее, Ивкеее... Това, че си папкал(а) "чушки" и че са те боцкали в дупарата, и дай всички да сме го правили ли? Не, това не те прави мъж! И не, не мога да си представя да съм с мъж, няма значение дали активен или пасивен. А това, че ти си с "болен мозък" го знаеш, нали?

fallback