Kристен и Рупърт не са правили секс! Снимка: Getty Images

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън изглеждаха толкова влюбени и непрекъснато споделяха в интервюта как се радват на голямо щастие. Тогава защо актрисата се впусна в афера с режисьора на продукцията „Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс, се питат всички?

Според вътрешна информация причината е ревност. Стюарт ревнувала половинката си от колежката му Емили дьо Равин (Lost), пише гл. редакторка Бони Фулър в блога си „Hollywoodlife".

В думите ѝ има известна логика, тъй като Патинсън си е партнирал с дамата във филма „Remember me" през 2009 г.

„Кристен приема приятелството между Роб и другата жена доста трудно. Тя непрекъснато го ревнуваше", споделя неназован източник, цитиран от немския сайт klatsch-tratsch.de. Той допълва, че между австралийската актриса и актьора от „Здрач" никога не е имало нищо романтично, но въпреки това, Стюарт не искала да приеме, че и тя по някакъв начин е част от живота му.

Междувременно стана ясно, че Кристен не е изневерила физически на Роб с режисьора си. Продуцентът на филма „Снежанка и ловецът" Джовани Агнели се обърна в защита на брюнетката и написа в своя Twitter редица постове в отговор на медийния шум.

„Ще кажа това, което манипулативните медии не правят... Кристен Стюарт не е правила секс с Рупърт Сандърс . Тази история е напълно измислена. Спрете да лъжете", са част от думите му.

Още новини зяа звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase