Прелюбодейците Кристен и Рупърт. Снимка: Reuters
fallback

Звездата от сагата "Здрач" Робърт Патисън е събрал нещата си е напуснал дома, в който живееше с партньорката си Кристен Стюарт.

Само преди дни се разбра, че Кристен е имала връзка с женения 41-годишен режисьор Рупърт Сандърс, след което заваляха сълзливи извинения и от двамата прелюбодейци.

Патисън се чувствал двойно предаден, тъй като е имал доверие на приятелката си и на Сандърс, режисьор на филма "Снежанка и ловецът", в който Стюарт изпълни главната роля.

На този етап той е категоричен, че не иска да се вижда с вече бившето си гадже.

Самият Рупърт Сандърс се покая публично. "Полудявам от болката, която причиних на семейството си. Моята прекрасна жена и двете ми деца са всичко, което имам. Обичам ги с цялото си сърце и се моля всички заедно да преодолеем това".

Според в. "Дейли мейл" предстои разговор "по мъжки" между Патисън и Сандерс. Рогоносецът искал да знае колко далеч е стигнала връзката на Стюарт с режисьора, колко пъти са се срещали двамата, както и други подробности, които щели да му помогнат да реши дали да даде на Стюарт втори шанс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

едно

преди 11 години

направо ще се разплача от умиление

17

яна

преди 11 години

днес,заприличали сте досущ на махленски клюкарки

16

kostadin.zhelev

преди 11 години

тая като мъж е била по хубава май :Х ужасна е кво толкова се прекланят по нея, че и за актриса не я бива ,изглежда все едно е на социални помощи !

fallback