Ащън и Мила - повече от приятели; Снимка: Getty Images
fallback

Според най-новите слухове Ащън Кътчър и Мила Кунис вече живеят заедно, въпреки че отричат да имат връзка.

Двамата се познават от много години и са бивши звезди на шоуто "That '70s Show". През годините те бяха само приятели, но от няколко месеца са засичани да се целуват и прегръщат из различни заведения в Ел Ей.

Въпреки това Мила на няколко пъти отрича в интервюта да има нещо общо с колегата си. Според медиите причината е във факта, че Ащън все още не е официално разведен с Деми Мур.

Приближен до новата двойка източник е споделил пред вестник "Sun": "Те живеят заедно през по-голямата част от времето си. Практически Мила почти се е преместила в дома на Ащън, тъй като преспива почти всяка вечер там. Като всяка влюбена двойка те искат да са заедно нонстоп."

Преди два дена Мила и Ащън бяха заснети от папараците да се целуват на обществено място в Холивуд. Явно в най-скоро време ще трябва да се заявят като двойка.

Наскоро актрисата от украински произход призна, че не се намира за особено секси. "Оценявам вниманието на мъжете, но не мисля, че съм особено привлекателна. Имам чувство за хумор, което може би ги привлича най-много", сподели Мила.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

сьгласна с казабланк

преди 11 години

Ама верно е така

27

казабланка

преди 11 години

Мел Гибсън също беше привлечен от чувството за хумор на друга украинка,която го разрева и обра ,явно украинската мафия пуска корени в Холивуд.

26

щастливец

преди 11 години

ОХ, МИЛИЧКИЯТ, ТАЗИ ЩЕ МУ РАЗКАЖЕ ИГРАТА..ХЕМ Е ХУБАВА , ХЕМ Е РУСКИНКА...ЩАСТЛИВЕЦ ,ДЕМИ ЩЕ МУ СЕ ВИДИ ЗЛАТНА...

fallback