Снимка: Reuters
fallback

Кейти Холм записа дъщеря си в католическото училище  "Манастира на свещеното сърце" в Ню Йорк, съобщи Фимейл фърст.

Oще по темата

Сури ще започне да го посещава от началото на септември. Така за първи път 6-годишната дъщеря на Кейти Холмс и Том Круз ще влезе в класна стая. До този момент детето е обучавано само вкъщи.

Знае се, че програмата в католическото училище е строга. Всеки четвъртък възпитаниците също така ходят и на литургия. Таксата за училището е 38 000 щатски долара на година.

В същото учебно заведение са се обучавали още Лейди Гага, Парис Хилтън, Каролин Кенеди и актрисата Джордана Брюстър, пише БТА.

Когато Кейти Холмс подаде документи за развод с Том Круз миналия месец, неназовани източници посочиха като основен проблем между двамата именно възпитанието на дъщеря им Сури и страха на актрисата тя да не бъде насочена към Сциентологията като двете по-големи деца на Том Круз - Изабела и Конър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Ned

преди 11 години

SHTE VLEZE KATO TJAH I SHTE IZLEZNE KATO TJAH.

3

Анонимен

преди 11 години

ми в това католическо училище чудесно са възпитали лейдито гага и Парис Хилтън и са ги научили на много хубави неща. не са отишли напразно парите на родителите им.скоро имаше снимки на гагата на летището w Ню Йорк по прашки, чорапогащи и сутиен, с разкопчано късо кожено яке, как показва два средни пръста на фотографите. :D

2

Анонимен

преди 11 години

Точно с Лейди Гарганела и Парис да се хвали това училище... Какво е това католическо училище като тези двечките нямат и капчица морал?

fallback