Снимка: сп. Vogue
fallback

Звездата от новия филмов хит „Невероятният Спайдърмен" Ема Стоун прави своя дебют на корицата на британския Vogue, август/2012, след като вече украси американското издание.

Прелестната хубавица носи вълнен пуловер с кристали на MaxMara и златна верижка с медальон на Tiffany. Гримът ѝ е на Revlon (тя е рекламно лице на козметичния концерн), а синият ѝ поглед е абсолютно магнетичен.

Актрисата позира във винтидж стилистика от средата на 60-те години и на някои от кадрите доста напомня легендарната красавица от този период - Бриджит Бардо. Снимките на Ема са направени от топ фотографа Патрик Демаршелие.

В списанието талантливата актриса говори за безпокойството си да бъде в светлината на прожекторите, за своя приятел и колега от филма Андрю Гарфийлд, а нейната най-добра приятелка в живота - Тейлър Суифт, споделя няколко думи за Ема.

За това какво е да бъдеш в светлината на прожекторите:
"Надявам се тази известност никога да не става толкова огромна, че да не мога да изляза спокойно на разходка по улиците. Това би било ужасно. Самата мисъл ми е почти физически болезнена."

За страстта си към трагедиите:
„От малка обичам да се тревожа. Дори имах пристъпи на паника и ходих на терапия при лекар. Например обичам да гледам трагедията за „Титаник", който потъва цели три дни. Харесвам бедствията. Не е ли странно?"

За своя приятел Андрю Гарфийлд:
"На снимачната площадка чувствах, че мога да му имам доверие. Харесвам го и го уважавам като актьор. Допада ми много и британският му акцент."

Тейлър Суифт за Ема:
"Възхищавам ѝ се на това колко е оригинална винаги. Тя не прави нищо, за да бъде различна от другите. Просто е такава."

Вижте снимките на синеоката хубавица в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 11 години

УФСЪ!!! Що не се срещне с хора загубили близък при трагедия и не им каже колко е готино, че вашият близък беше премазан от влак или пък се удави във ванта! Супер! Е, ако това го направи, признавам и, че обича трагедиите!

20

Майничка

преди 11 години

Да дойде да поживее в България 1 година, ще ги намрази после...

19

perko

преди 11 години

100 % БЛОНДИНКА!!!

fallback