Иги Поп. Снимка: архив, Reuters
fallback

Лоша новина за феновете на Иги Поп и The Stooges – те няма да излязат на сцената на Sofia Rocks.

За съжаление на всички фенове на друга емблема от програмата преди броени часове от мениджмънта на Iggy And The Stooges потвърдиха, че той няма да е в състояние да излезе на сцената на Sofia Rocks днес.

Иги е получил травма преди няколко дни, която е изглеждала сравнително лека. Травмата обаче е довела до усложнения и буквално в последния момент докторите са му забранили да пътува и да изнася концерти.

Целият мениджмънт на Иги, музикантите от групата и самият той са в пълен шок от ситуацията и от невъзможността да изнесат концерт пред българската си публика, особено след като месеци наред са очаквали да се срещнат за първи път с нея. Те се надяват да имат възможност да изнесат концерт в България възможно най-скоро.

Oще по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Бай Генчо

преди 11 години

Алоооооооууууууу, фикриииии. Туй че ти си доста неориентиран и заблуден балъчец и не си чувал за Иги Поп не значи, че групата и "световно неизвестна". Диана Експрес буахахахахахаха моля ти се.

47

до 50

преди 11 години

Това на снимката е човек, който ти едва ли ще можеш да достигнеш, гнусен кавал селски!

46

Анонимен

преди 11 години

Ахахахахаха е*ати лъжците са организаторите. получил е травма преди няколко дни и е са си траяли. БОЙКОТ никакви билети повече за концерти в БГ

fallback