Снимка: сп. Vogue
fallback

През юли Кейти Пери сякаш е обсебила модната библия Vogue. Редакторите в различните страни са си я заплюли за корица и дават всичко от себе си да я представят в по-различна светлина.

Вече я видяхме на корицата на L'Uomo Vogue, където бе като черен командир с пагони и сериозно изражение. В топлия, летен месец Пери излиза и на корицата на италианския Vogue, само че точно в обратна светлина – руса, розова и с весели кукленски тоалети.

Стайлингът е с ретро нотки ала 50-те-60те години на миналия век, но фотографът Франческо Карозини е свършил добра работа. Пери е толкова руса, че прилича на някоя кукла, а кристално сините ѝ очи са подчертани от силен, черен грим.

Разбира се, енергично същество като нея не може да стои на едно място и позите ѝ във фотосесията са разчупени.

Вижте шантавата блондинка Кейти Пери в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

до 12

преди 11 години

Съвсем сериозно ли мислиш това за Кейти Пери? Не харесвам как пее, не харесвам и как изглежда. Изобщо не е естествена. Постоянно е в някакви неестествени кичозни цветове. И извинявай,но нека да си е Драгана :) Тая е отврат!

10

До 3

преди 11 години

"Нищо женствено няма в това същество."Сериозно?!?!? :-) Кейти Пери е една от най-естествено красивите съвременни певици - перфектно тяло, естествен бюст и чаровно лице. Да не би Драгана, Ивана и Петкана от кварталната чалготека, с 10 пластични операции и препържени в солариум, да са по-красиви според теб??

9

Анонимен

преди 11 години

Тази е много луда :)

fallback