Снимка: Amica
fallback

Новият брой на италианското издание на сп. „Amica" предизвика големи драми сред феновете на Ева Лонгория. На корицата му е прелестната актриса, която дължи уникалното си излъчване и красота не само на добре поддържана физика, а и на естествен тен и латино черти, които се котират добре в Холивуд.

Редакторите на "Amica" обаче са прекалили с фотошопа и ретуша и са превърнали Ева в една Снежанка. Актрисата дотолкова е избелена, облечена в индийски одежди, че не прилича на себе си.

Според много от читателите на медията тя прилича повече на колежката си от „Отчаяни съпруги" Тери Хачър, отколкото на себе си.

Кожата ѝ е ретуширана и е поставен силен акцент върху скулите ѝ, което я прави доста изкуствена, коментират от The Huffington Post. Общото мнение е, че прилича на опъната кукла минала през скалпела на някой пластичен хирург.

В реалния живот 37-годишната американска с мексикански произход упорито отрича да се ползва от услугите на естетическата хирургия.

Вижте „бялата" Ева в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Зверо

преди 11 години

Бяла, черна, кльощава, да ми се яви, че и дрънкам камбанката до сабалян.

13

До Рубенс

преди 11 години

Тя в реалния живот май не е чак такава кльощавелка, сигурно и тук е намесен Фотошопа.

12

do 16

преди 11 години

кажи ги къде ги видя тея кемтрейлс!? В Китай ги има ама майтапа настрана тези вярно пръскат срещу стелтове. (обясниха ми че това е слой който полепва по фюзелажа на разни стелт летателни апарати и ги прави видими за радарите) -това настрана военната параноя няма край.На всеки е известно. Кажи ми къде видя кемтрейлс в България?

fallback