Снимка: сп. Harper's Bazaar

Супермоделът Наталия Водянова позира заедно с певeца и фотограф Брайън Адамс за юлския брой на списание "Harper's Bazaar", Русия. Ако вече се чудите защо тези две известни личности оформят сърце на корицата на списанието и дали не са новата светска двойка, то не това е причината.

Поводът е новият благотворителен концерт в Москва - Bazaar Heart Concert, в който канадецът ще пее и ще продава своите фотографии. Парите от концерта, който ще се състои на 30 юни, както и тези от аукциона, ще отидат за фонд за обучение на деца с проблеми в развитието.

Кампанията е по инициатива на рускинята Наталия, която има свой благотворителен фонд, създаден след терористичния акт в град Беслан, Северна Осетия през 2004 година. Фондът ѝ се казва "Обнаженные сердце" и затова символът "сърце" присъства на снимките.

Брайън, който от години се занимава с благотворителност (има своя фондация Bryan Adams Foundation), решава да се присъедини към проекта на манекенката след като двамата се срещат на мероприятие в Лондон миналата година, и се заговарят по темата за каузите.

На пръв поглед посланието им от корицата изглежда странно, но пък е много оригинално и хуманно. Кадрите на Наталия са направени от самия певец, чието хоби от години е фотографията. Красавицата носи тоалети в бяло на Louis Vuitton, Alexander MacQueen.

Можете да видите снимките от сесията в галерията на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase