София Вергара и сексуално пристрастения Ник Лоеб. Снимка: Reuters

Тя е една от най-сексапилните жени на планетата, но това не означава, че не ѝ слагат редовно рога. София Вергара попадна във фокуса на медиите, заради ексгаджето си Ник Лоеб, с когото напоследък отново излиза. Бизнесменът е определен като „сексуално пристрастен" и е свързван със съмнителни сексоргии, пише „ Тhe National Enquirer".

През май Ник и София се разделиха, но напоследък неколкократно са засичани заедно ръка за ръка и според американските медии са възобновили романса си. Имиджът на бизнесмена е силно застрашен, защото две проститутки се разприказваха за поведението му и изкараха наяве шокираща информация.

„На него никога не му стига. Може да купонясва едновременно с две или пет жени, обикновено в скъпи хотели или имения, а по време на забавата по телевизорите се пуска порно. Кокаинът е навсякъде, а ликьорът се лее по масите като вода", твърди пред „Тhe National Enquirer" едната жена, на име Бианка.

„Той взима големи дози Виагра и се забавлява със сексиграчки, бельо и наркотици, включително и екстази. Той не го взима, а кара момичетата да го правят, защото вярва, че така се наслаждават повече на секса. Любимото му нещо е да гледа как две момичета правят секс, докато той е с трета. Според мен Ник е сексуално пристрастен", разказа още жрицата на любовта.

Разказът ѝ, дискредитиращ бизнесмена, се допълва от друга участничка на име Синди. „София звънна по време на оргията и Ник отиде да говори с нея. После се върна да довърши започнатото. Аз го попитах: „София знае ли какво правиш?", а той отвърна: „Разбира се, че не. Тя ще ме убие, ако разбере", сподели жената.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase