Крис Хъмфрис и новата му брюнетка. Снимка: Splash news
fallback

След края на брака си с Ким Кардашиян баскетболистът Крис Хъмфрис реши да не привлича медийно внимание, впускайки се в нови връзки. Бившата му изгора веднага завъртя роман с Кание Уест, докато спортистът го раздаваше "целомъдрено".

Вчера обаче той бе забелязан в компанията на брюнетка на плаж в Маями. Името на момичето е Фатмир Синаняй (но се представя под името Мила ) и е на 25 години, пише TMZ.

Крис твърдял, че тя му е само съседка в хотела, където е отседнал, и случайно се засекли на разходка, когато папараците ги изловили. Иначе не я бил срещал никога досега. Но от медията са открили, че Хъмфрис е повикал момичето, за да прекарат уикенда заедно.

Освен това се говори, че те се виждат от началото на годината. Брюнетката е редовен посетител на мачовете на баскетболиста.

Досущ като Ким и Мила не може да се похвали с фино тяло. Брюнетката е пищна като риалити звездата, но не може да стъпи на малкия пръст по хубост на Ким.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 11 години

Е КАК САМО КАТО СЕ СПОМЕНЕ ИМЕТО НА кИМ И ВЕДНАГА ПОДСКОК , КРИЗА Е НЯМА ИНФО

24

Анонимен

преди 11 години

Днес бая се посмях за самолетчето и робота, но денят ми е някак си непълен без Кардашян ...

23

още веднъж до 14

преди 11 години

Не се чувствам "неистинска" жена, макар че не отговарям на твоите критерии. Гърдите са въпрос на хормони и гени, може да се поработи върху останалото, но някои жени просто винаги остават слаби. Какво лошо има в това всъщност? Защо трябва да има един-единствен стандарт за красота, от една страна, от друга - все пак това ли е най-същественият проблем в момента, който да се обсъжда - точно колко тежи някоя жена, колко е "заоблена" или не?

fallback