Снимка: сп. Vanity Fair

Някои жени хубавеят с възрастта. Кейт Уинслет е една от тях. От пухкавата дама, която изгря с роля в драматичната лента „Титаник", няма и следа. Годините превръщат Кейт в една изтънчена дама с много стил и класа.

Дори да няма кльощаво тяло, тя е желана за фотосесии и намира място и в модния свят. Тази година Уинслет е лице на пролетната кампания на марката St. John, чиито дрехи са женствени и семпли.

Актрисата е на корицата на майския брой на Vanity Fair, където позира в изчистени линии с естествено излъчване. А в интервюто към медията, тя казва:

За „обикновения си живот": Винаги съм живяла нормален живот и ще го правя и за в бъдеще. Само работата ми не е много традиционна. Иначе аз готвя, пазарувам, взимам децата си от училище.

За това дали се впечатлява от коментарите за теглото ѝ: Вече не. Това е едно от нещата, което бързо се научих да игнорирам. Преди беше различно и аз много се впрягах. Когато бях на 20 години, се чувствах зле. Пред медиите се правех, че не ми пука, но вътрешно умирах. Сега всичко е различно. Отнема време, но човек се учи.

Вижте снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase