Жан Зъи, Снимка: Reuters
fallback

Актрисата Жан Зъи, която нашумя с ролята си в „Тигър и дракон" и успя дори да се прослави в Холивуд, е замесена в голям скандал в родината си. Дамата е обвинена, че е натрупала милиони от проституция, пише gossipcop.com.

Според тамошните медии Зъи е обслужвала сексуално политици и други по-заможни и влиятелни хора, което за няколко години ѝ е натрупало състояние от 100 милиона долара.

В момента Жан е разследвана от китайското правителство.

"Обвиненията, отправени към носителката на награди Жан Зъи са напълно неверни", твърдят говорителите на звездата. „Няма и капка истина в клеветите, които са част от някакви задкулисни игри, целящи да унищожат имиджа на една утвърдена в шоубизнеса и уважавана звезда.", се казва още в официалното твърдение по случая.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

ZiyiFan

преди 11 години

Това, хора, не е вярно! Това е безпочвена лъжа! Е, доста се посмях на коментарите, бяха забавни. Но Зийи не е ***. Политиците нещо не харесват Бо Ксилай и гледат да го наклеветят ама засягат и любимката ми. Ееееииийййххх какво прави завистта с хората по света, независимо от коя земна точка на планетата са! ОБИЧАМ ТЕ, ЗИЙИИИИИ

58

ZiyiFan

преди 11 години

daaa be kak taka 6te e dvasvtena :D:D:D na 33 godini e da ne e smahnata :D:D:D:D komentara me pobarka ot smqh

57

Анонимен

преди 12 години

youtube/watch?v=1Hyl5uAXRtsЖената си е заслужила и славата и парите. Злобните журналисти, дето пишат за нея, биха се изяли и на тях някой да им даде толкова. Ако е вярно, изобщо.

fallback