Снимка: сп. Harper's Bazaar

Никол Кидман се появява на корицата на юнския брой на Harper's Bazaar, Австралия, гушнала нежно 18-месечната си дъщеря Фейт Маргарет. В елегантната сесия участва и по-голямата ѝ дъщеря Съндей Роуз.

След раждането на малката Фейт от сурогатна майка, през декември 2010 година, Никол си беше взела почивка от киното. Съвсем скоро обаче ще я гледаме в два нови филма – "Вестникарчето", където си партнира със Зак Ефрон и продукцията на HBO "Хемингуей и Гелхорн", където играе музата на Хемингуей, който пък е пресъздаден от Клайв Оуен.

Снимките за модното списание са направени на няколко часа от град Сидни, на живописен, черен ( или по-скоро червеникав) път в провинцията. Никол пристига за сесията на време и без антураж. Звездата изчаква услужливо, докато се стъмни, за да бъдат направени няколко специфични кадри с роклята на Gucci. В късния следобед пристигат и нейните дъщери, „за да видят мама".

По принцип идеята на редакторите на списанието била да снимат само Никол, а кадрите с момиченцата били направени за личния албум на звездата.

Тя обаче дала съгласието си на Harper's Bazaar да ползват снимките с децата ѝ с единственото условие да не се виждат лицата им. От кадрите струи силната любов и привързаност на 44-годишната актриса към нейните деца от кънтри певеца Кийт Ърбан.

Можете да разгледате всички снимки от сесията в  галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase