Снимка: сп. Numero

Излегналата се блажено чаровница Миранда Кер винаги е радост за окото. Особено за мъжката аудитория. Тя демонстрира за пореден път защо е една от най-популярните й харесвани жени в модната индустрия.

Този път ни го напомня от страниците на юнския брой на списание Numero, Токио. В тази нова, секси фотосесия съпругата на Орландо Блум се появява малко, след като известно австралийско списание я обяви за най-красивата личност в света.

Миранда, която на 20 април навърши 29 години, изглежда повече от пленителна в червена рокля с марка Dior, с която е на корицата. Сесията за Numero е направена от модния фотограф Нино Муньос.

Наскоро супер заетият топмодел сподели пред друго списание, че обича да пее и дори е записала няколко песни, които вероятно никога няма да бъдат чути.

Красавицата има и хиляди други таланти. Освен с модните си ангажименти, тя е заета да бъде съвестна майка и съпруга, да издава книги за здравословно хранене, да развива бранда си за органична козметика „Kora Organics", да записва йога видео курсове, да участва в телевизионни предавания и какво ли още не! Как да повярваме, че красавиците са глупави, като тя опровергава клишето?!

Рaзгледайте в галерията на Tialoto.bg и другите снимки на Миранда!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase