Лейди Гага Снимка: Reuters
fallback

Лейди Гага се е разделила с приятеля си Тейлър Кини. Певицата и актьорът от „Вампирски дневници“ са заедно от миналата година, след като се запознаха на снимките на видеото й „You and I”.

Сега обаче връзката им е в застой заради ангажиментите на Гага покрай световното й турне с цели 110 концерта. 

„В момента са разделени. Тя е на турне нонстоп до следващата година и разбра, че не може едновременно да поддържа и връзка. Просто няма време за нищо друго, всичко е само работа“, издаде близък до певицата пред US Weekly.

Според източника Тейлър много не се впечатлил от развитието на събитията и не разбирал Лейди Гага.

„На нея й харесваше, че имаше до себе си мъж, когото всички мислеха за секси. Но беше ясно, че това няма как да продължи дълго. Той никога не е бил много внимателен към нея“, допълни източникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Az

преди 11 години

Ами, не е лесно да живееш на такива обороти и да задържиш някой до себе си, но тя е щастлива с това, което прави! Аз също! Go Gaga! You ROCK!!! <3

25

fen tazy

преди 11 години

Майкъл, много съм си щастлив. Не бери грижа. Кой е ***?! Ти не виждаш по-далече от дългия нос на Гага.Танцьорите на г-жата НЕ са най-добрите. Хореографите й са ПЪЛЕН провал-поне в това "шоу". На моменти плейбекът й се чува ясно.Прочутите й напъни да свири на писано и китара? Комична е.Нека да дойде в БГ,няма лошо.То и Цеца Ражнятович щяла да идва тези дни. Както виждаш всякаква пошлотия идва, какво й пречи на Гага.Други факти:Гага е грозновата и не може да танцува-обратното е перверзия.

24

премествач

преди 11 години

Честно казано не помня дали го преместих по повод тая чудна новина и за по сигурно ще го мръна в другия крачол, дори и с риск да повторя.

fallback