Снимка: GQ

Тя обсеби британските таблоиди и се превърна в сензацията на музикалното риалити Х Factor. След скандалния си развод с футболиста Ашли Коул, който не спря да ѝ изневерява, Черил Коул показа на света, че тя е твърда, самоуверена и продължава напред.

Британците я обожават и най-накрая успяха да я накарат да говори в юнския брой на сп. "GQ".

Певицата остана с дрехите си за фотосесията, но поразголи душата си, споделяйки повече за отстраняването ѝ от риалитито. В огнено червена рокля с дълбоко деколте, изкусителната красавица разказва за желанието на новоизлюпената ѝ колежката Шер Лойд да запишат обща песе.

"Минах през ада, за да я вкарам в програмата (X Factor). Дори имах разправии със Саймън. В началото на кариерата си всеки казва неща, за които после ще съжалява. Беше разочароващо, защото аз се борих за нея. Може би не съм я научила достатъчно добре, колкото се надявах, че ще мога", коментира Черил за девойката, чийто ментор беше по време на риалитито.

Що се касае до внезапното ѝ отстраняване от телевизионния формат, което и до днес остава загадка, Кол казва:

"Това, което ще кажа, е, че този бизнес не е приятна сфера за работа. И може да кажете, че аз съм бизнесдама, но не съм готова да прерязвам гърла, за да вървя напред. Изключването ми от шоуто нямаше нищо общо с акцента ми. Работя с американци през целия си живот", разказва певицата.

"Не съм от тези хора, които таят яд и злоба през целия си живот. Знам много добре кога нещо не се получава и трябва да се оттегля", мъдро разсъждава красавицата.

Наскоро Черил обяви, че ще пише биографична книга, в която ще разкаже в детайли пикантерии покрай брака си с футболиста-неверник и отношенията си със Саймън Коуел, заради когото напусна X Factor. Пред медиите тя все още се въздържа от злостни коментари, но феновете ще разберат истината и от първа ръка.

Разгледайте прелестната Черил в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase